Om dramaövningar.se

På dramaövningar.se hittar du nätets mest omfattande samling med dramaövningar. Detta gäller även om man räknar med hemsidor på engelska. Samlingen har sammanställts under lång tid av flera personer från många delar av Sverige. Hemsidan tillhandahålls kostnadsfritt på en privat webbserver av Martin Wiss från Vulkanteatern i Jönköping.

Samlingen kan vara till nytta både för dig som leder en teatergrupp, och för dig som deltar i en teatergrupp. Du kan själv både komplettera hemsidan med fler dramaövningar och förbättra beskrivningarna av de befintliga övningarna. Det går också att ladda upp videofilmer från föreställningar och övningar.

För att kunna redigera eller lägga till dramaövningar, så måste du vara registrerad och inloggad på hemsidan. Det kostar inget. Det är bara att trycka på länken ”logga in” eller ”registrera” för att registrera dig. Du kan även använda din facebook-profil för registrering och inloggning på dramaövningar.se.

Dramaövningarna är sorterade i kategorier, som du ser här till vänster i menyn. För en komplett lista över alla dramaövningar i bokstavsordning från A till Ö, se länken uppe till höger: ALLA DRAMAÖVNINGAR – FRÅN A TILL Ö.

Dramaövningarna på den här hemsidan tillhandahålls enbart i enlighet med de villkor som anges i CC-BY-SA 3.0. Detta innebär bland annat att du har rätt att kopiera övningarna och använda dig av dem för både kommersiella och icke-kommersiell ändamål, men du måste i sådana fall alltid informera om att du använder eller använt dig av material som har hämtats från dramaövningar.se. Tack!

Det är min förhoppning att du får glädje av hemsidan och teatern!

Martin
Jönköping
20 januari 2016