Datariktlinjer

För att du ska kunna använda den här webbplatsen behöver vi samla in vissa uppgifter. 

De uppgifter om dig som samlas in kommer endast att användas i enlighet med denna sekretesspolicy.

Vi förbehåller oss rätten att ändra denna policy med jämna mellanrum genom att uppdatera denna sida. Du som besökare säkerställer att du är nöjd med eventuella förändringar genom att kontrollera denna sida då och då.

Denna policy gäller från den 11 november, 2021.

Personuppgiftsansvarig & kontakt:

Martin Wiss, martin snabel-a wiss punkt se.

Information vi samlar in och dina rättigheter

Om du registrerar dig med facebook så lagras din profilbild och din e-post. Din e-post används för att kunna skicka meddelande om att din registrering har aktiverats.

Vi skickar inte ut några nyhetsbrev till din e-post. Men ibland händer det att någon form av information om hemsidan skickas ut. Hittills har det skett ungefär en gång vart femte år.

Om du anser att vi har brutit mot reglerna för behandling av personuppgifter eller har andra funderingar kring personuppgifter kan du kontakta Datainspektionen.

Kakor

När du använder våra webbplats samlar vi in information med kakor för att göra användarupplevelsen och kommunikationen bättre för dig. En kaka är en liten fil som ber om tillstånd att placeras på din dators hårddisk eller din mobila enhet. Den accepterar att webbplatser “kommer ihåg” tidigare användning och preferenser över tid. 

Vi använder bland annat kakor för att identifiera hur våra användare kommer till och nyttjar vår webbplats. Detta hjälper oss i arbetet med att analysera och förbättra detsamma utifrån de insikter vi får av det. 

Exempel på information vi samlar in via kakor:

  • Geografisk information
  • Teknisk information som t.ex. vilken enhet och operativsystem du använder
  • Referensdata som t.ex. vilken sökmotor du kom ifrån
  • Användningsdata som sidvisningar.

De flesta webbläsare tillåter kakor men användare kan ställa in så att deras webbläsare nekar tillåtelse och kan ta bort dem närhelst de vill. Läs mer om kakor och svenska företags användning här.